lördag 15 april 2017

Toulon v Bath Champions Cup zápas upravil na január po parížskych útokov

The European Champions Cup zápasy odložené z dôvodu teroristických útokov v Paríži na začiatku tohto mesiaca budú všetci hrali začiatkom budúceho roka po tri ligy zapojené do turnaja dospeli k dohode, že v jednej chvíli vyzeralo, že je za nimi.

šesť zápasy sa budú hrať od 8.


do 10. januára, a ako všetci zahŕňať francúzskej kluby, bude Top 14 sa pozastaví ten víkend.Zápas, ktorý sa ukázal Najproblematickejšie bola Bath cesta do Toulonu, kým oni boli v dôsledku hrať predaj v televíznom zápase a ich predsedu, Bruce Craig, na jednom mieste pýtal, či by bolo možné stanoviť nový dátum.

The Predaj zápas bude Bet365-Uvítací bonus vyzdvihnete tu teraz prehrávať neskôr v sezóne a tam sú voľné dva víkendy po šiestich národov pre kluby, ktorý nevykoná knockout etáp dvoch európskych turnajoch.Tri Guinness Pre 12 zápasov bude tiež musieť byť rearranged.Sam Burgessov návrat na South Sydney Rabbitohs stánky cez plat cap závesu Celý článok

"Bolo veľmi náročné ako na začiatku sezóny bolo odložené z dôvodu svetový pohár a neboli zistené žiadne náhradné víkendy, "povedal Mark McCafferty, výkonný riaditeľ Premiership Rugby. "Bath boli neustále podporujú a ja by som nahrávať naše vďaka výpredaj za ich silnú podporu na uľahčenie tohto výsledku, ktorý ďalej podčiarkuje spoluprácu a solidaritu všetkých európskych klubov na pozadí tragických okolností."

< p> Premiership Rugby povedal, že pl ánuje vykonať ďalšie oznámenia budúci mesiac.Přesmyknuté zápasy znamená, že 12 tímov bude hrať svoje tri finálové Champions Cup bazén hry v jednom bloku a na konci mesiaca, v ktorom priestor pre preskupenie ligových súťaží bude jasnejšie, pretože potom bude známe, kto sa bude podieľať na javisku knockout.

osy sú dobre nastavené po dôrazne vyhral ich otvorení dva zápasy proti Leinster a držiaky Toulon, ale budú bez ich krídla Christian Wade za dva až tri mesiace, vládnucej ho sporu o začatí Six Nations podľa nového Anglicko tréner Eddie Jones.

Wade utrpel zranenia pri nedeľňajšom víťazstve nad Toulone, najnovšie v sérii neúspechov na 24-ročný, ktorý bol povolaný ako nahradenie v roku 2013 Lions, ktorý ho opustil prilepené na jednom viečku.

Jones začína pracovať s Anglickom budúci týždeň.V piatok bolo oznámené, že sa vstupom do Japonska poradný zbor z investičného bankovníctva skup iny Goldman Sachs, pošta, ktorá ho bude vyžadovať, aby sa dve cesty do Tokia za rok. Jones povedal, že jeho úloha by nemala byť o bankovníctve, ale používať jeho skúsenosti s riadením ľudí z rôznych kultúr a manévrovanie ich do pracovať ako tím. Čo je miesto, kde príde sa England.Matches posunuté za 8-10 01. 2016

Bet365-Bonus čaká na Vás

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar