fredag 14 april 2017

Coneygree čelí rozhodujúci nedeľné tryskom sa rozhodnúť, či preteky v Hennessy

Coneygree opäť stáva pravdepodobnejšie bežec v Hennessy Gold Cup za týždeň v sobotu, po správach jeho lame noha bola úspešne reshod vo štvrtok. Stávkari boli varovaní, však, že Cheltenham Gold Cup hrdina, ktorý zostáva neporazený cez ploty, "nie je z najhoršieho vonku ešte".

Mark and Sara Bradstock, školenia tím za Coneygree nastaviť štvrtok as lehota na uvedenie topánky späť na svojej ľavej zadných potom, čo sa zranil ho v pondelok. Táto úloha bol dokončený, Sara hlásil, že "veci sa hľadajú oveľa ružovejšie" .Coneygree pochybné pre Hennessy Gold Cup potom, čo utrpel nezdar Viac

Z pokusu kone na Hennessy, dodala: "Aj ' nie som sľubovať nič, al e to je teraz živý možnosť.Modrina je preč, ale stále existuje šanca, nejaký hnis mohol vyjsť z nohy. K dispozícii je tiež šanca, že modrina mohol vrátiť po tom, čo sme ho cválať.

"Bude cválať v nedeľu a uvidíme, ako mu je po tom. Nie sme z ešte v lese, ale sme urobili krok správnym smerom, a ak sa mi ísť ďalej, pretože sú potom dúfajme, že budeme sa tam dostať. "

Hennessy bol Coneygree si kladie za cieľ od jeho Cheltenham Festival víťazstvo v marci, a to by vypustiť závod významné farby keby chýbať súťaž v tak neskorej fáze.Bol krôčik ku bod 5-1 po pozitívnych správ, ale Saphir Du Rheu zostáva obľúbenou 4-1.

Latter tréner Paul Nicholls, mal správy o ďalší zo svojich stabilných hviezd, ktoré sa rozhodli poslať Irving na Haydock v sobotu cennú prekážkový beh. To bolo očakávané Irving by sa ušetrilo na Newcastlu Fighting piaty nasledujúci víkend, závod vyhral vlani, ale Nicholls sp omínané opcie Haydock: "Je to £ 100,000 preteky. By ste byť blázon, aby spustiť, keď sa mu páči mäkkou pôdu a máte prvotriedne poraziť.A to je v poriadku, keď pracoval skvele včera. "

tréner pridaný bol nevylučuje možnosť spustený tiež Irving v boji piatej, za predpokladu, že získa z Haydock v čase.

Sir Des Champs sa stal najnovšou bývalá hviezda znovu objaviť kryt víťaza, keď skóroval v Thurles vo svojom prvom závode na 691 dní.Pretekár, ktorý sa umiestnil v zlatom pohári v roku 2013, bol vylúčený z toho, že v nasledujúcom januári bol diagnostikovaný poranenie predpínacej šnúry, ale keď sa vrátil do Rubi Light, urobil štýlový návrat, Nepredstaviteľnou výhodou. Willie Mullins sa označil za "veľmi šťastný" pri jazde a nominoval Lexus Chase v Leopardstownu na Vianoce ako ďalší závod sir Des Champs. On je 7-1 pre to a 33-1 pre zlatý pohár v marci. Pozornosť stávkovej komunity bola zachytená zdanlivá hazardná hra na štyroch bežcov z malého lewského dvora Sheena West vo štvrtok Ale všetky štyri prebehli poľavne po tom, čo sa ich šance zrazili z dvojnásobných číslic na tak krátky ako 11-8 v jednom bode.Zistilo sa, že "skok" spôsobil Dan Steele, ktorý vlastnil všetky štyri, a podporoval ich, aby vyhral "približne 1 milión libier" v každodenných akumulátoroch s dvoma firmami pri ich počiatočných kurzoch. Kombinované ceny, nemusíte veľa robiť, "povedal Steele skôr, ako začala akcia. "Včera večer som si myslela, že v noci majú svoje handicapy, všetci majú skvelé šance. Nikomu z nich by som neposlúžila za ceny, ktoré sú teraz.Sú to smiešne. "

David Williams u Ladbrokes nalial opovrhnutie na návrhy, ktoré poplašné zvony by mohol niekedy byť zvonenie v jeho firme. "To bolo zastrčiť obchod peňazí," povedal. "To je preťahovanie definíciu hazard so svojím absolútnym limitom.

" Jednalo sa niektor� � veľmi skoré ceny, ktoré rýchlo zmizli a nikto iný naozaj pripojili.Jednalo sa o slabých preteky so slabými trhmi, takže by nikdy trvať veľa peňazí dnes spustiť niečo, čo vyzerá ako cenové zrážke.

"Keď sa ľudia ukazují,Bookmakeři by bolo bitie, 'že by len sa stalo, keby sa prvé jeden alebo dva vyhral a potom ostatní ľudia by začali spájanie dovnútra. "

To, Williams povedal, bola veľká časť problému, kedy boli stávkové nasiaknuté o Barney Curley hazard začiatku minulého roka. Pri tejto príležitosti, všetky štyri kone vyhrali a mnoho ďalších stávkari sa pripojil pred posledný z nich bežal, päť hodín po prvom.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar