tisdag 11 april 2017

Seb Coe musí pretekať, aby dokázal, že môže prijať tvrdé rozhodnutie na IAAF kormidla

Sebastian Coe sa stala rovnako adept na výhru športových voľby ako býval na triumf na trati.Obaja vyžadovali talent, štrk, obetavosť a občas niektoré veľmi ostré lakte.

Ale keď Lord Coe víťazstvo nad svojím kolegom olympijského víťaza obrátil športové politík Sergej Bubka nie je premeniť otráveným kalichom, že teraz musí presunúť od zabezpečovaní hlasov miestností výborov k opätovným verejnosť s šport, ktorý mu podaná.

je to trik stiahol k veľkolepé efekt s triumfujúcej Londýne 2012 olympijských hier, pre všetky pretrvávajúce a znepokojujúce otázky o nenaplnenej staršie sľubuje

Potom, čo vyhral víťazstvo nad ukrajinský býval ý skokan o žrdi, bolo to, ako keby Coe bol ešte v režime informovania o volebnej kampani, keď si uctil často kontroverzné úradujúceho Lamine Diack. - "on bude vždy môj duchovný prezident "- a zdôraznil jeho niekedy tak pokorný túžbu slúžiť na 214 vzdialených členov Medzinárodnej asociácie atletických Federations.Anti dopingu agentura,zděšen'pohledávkami z podozrivých testovania 800 športovcov viac

ak je začína fungovať budúci mesiac, po majstrovstvách sveta, ktoré by mohli byť prenasledovaný oblaku drogových podvodníkov, musí sa vymeniť servilní jazyk globálna športová diplomacia na akciu v prípade, že je presvedčiť svet, že je vážny o jeho sľub zaviesť nezávislý anti- doping jednotku a výrazne zvýšiť zdroje potrebné.

ťažšie atletika hľadá podvodníkov tým väčšia je pravdepodobnosť, že je nájsť.Zatiaľ je to jediný spôsob, ako rýchlo obnoviť štiepeniu dôvery verejnosti v tom, č o sa pozerajú, a tiež prečo je nekompromisný prístup musí byť súčasťou širšej stratégie naprieč všetkými športy.

Ak je nezávislý IAAF etická komisia hľadá obvinenia systémové dopingu v Rusku, rovnako ako širší nároky z korupcie a zakrývanie konečne hlási, že môže dať Coe práve takú príležitosť urobiť hrubú čiaru medzi starým režimom a nový.

Ostatné Zaujímalo či už je príliš veľa muža firmy - pôsobí ako IAAF viceprezident od roku 2007 a ponorený do športu po dobu 40 rokov - vykonať generálnu opravu požadovanú.Osloviť kritiky v médiách a inde, skôr než napádať posla mohol byť dobrý spôsob, ako začať dokázať im zle.

The IAAF a športovej dohliada stala skostnatené a zároveň existuje mnoho dobre to znamená ľudí, ktorí pracujú v ňom, tam sú iní, ktorí vidia svoje pozície ako cestovný pas k osobným stavu a obohatenie.Napriek tomu to nie je Fifa a Coe sa domnieva, � �e základná architektúra je zdravý, ak potrebuje generálnu opravu.

Kým boj proti dopingu ide k jadru veľa problémov tohto športu, musí tiež ísť ruka v ruke s reorganizáciu športu kalendár, zlepšenie jej komerčné príťažlivosť a robiť to atraktívne pre nové generácie.

Coe šarm mu krátko opustené uprostred výsluchu cez jeho nespočetné iné záujmy, tetchily odmieta potvrdiť, či mal v úmysle odstúpiť z globálnej poradnú úlohu pri Nike alebo vzdať predsedníctva britskej olympijskej asociácie.

Ale nie je pochýb o tom, že jeho vášeň, aby zachránil svoju športu je skutočné, hraničiace s evanjelikov.Most v športe sa zhodujú, že stojí väčšiu šancu sa Coe pri kormidle. Jeho úlohou bude preukázať, s akciami, ako aj slová, že môže prijať tvrdé rozhodnutie požadované.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar