onsdag 13 september 2017

Třinecký Adamský kaliberű erdőben volt. Jégkorong Chomutov?

Adam egy szenvedélyes vadász. A play-off várakozásánál két vaddisznót vágtak le. De ne bet365 élő fogadás gondold, hogy a Třinecnek már van játékjátéka az esetleges ünnepekre. - bet365 fogadási útmutatók Nene, nem érdemlik meg a fiúkat - nevet Adamski. „Mondtam nekik, hogy mikor kezdje el a rögzítést, úgyhogy viseld szarvashús ételek."

Egy adag tudott elég azonnal, mert pengetős az erdőben éjszaka. - De éjfélkor mindig otthon voltam.A feleségem tudta, hol vagyok. És Vladimir Kýhos edző? "Nem így van, de tényleg nem lenyűgözött."

Az edző várakozással tekint Ádám összetörésére. "Ez nem jelent problémát, mert a prágai kapus, Šimon Hrub ec, észrevette:" Az előkészítésnél legalább a legjobbakat forgatta. "

: "Azt mondom a srácoknak: tedd a konyhába és menj ünnepelni". Még fontosabb: "A mai felkészülés eloszlatta a nyomást az alapvető részből, amelyben a legjobb helyről a rájátszásba akarunk menni. Csak az édes vár ránk. "

De a negyeddöntő nem elég az acélgyártók számára. "Természetesen nem érdemes szórakozni. A Třinec-i célpontok a legmagasabbak.És nekünk is van a kabinban - mondja Adamsky.

A Třinec ellen Chomutov áll. - Nem választom az ellenfelemet - mondta Adamsky. „Az egész idő bet365 fogadás bónusz alatt játszom, azt mondom, hogy ha szeretné, hogy a címet, így meg kell verni mindenkit."

A forgalom Chomutov Pirates az előzetes fordulóban ellen Mlada Boleslav 0: 2 és 3: 2, azonban meglepte. "Az első két játékban otthon tizenhárom gólt szerzett, csa k kettő adta, de végül megnyerte a sorozatot. Előbb csomagolom. "

Mennyi Chomutov ébred fel az acélgyártókkal?


- Nem tudom. A negyedik döntőbe kellett menniük. Mivel áram alatt van, ez inkább egy kérdés számukra, de most van egy csomó nagy ellenfele…„

Třinečtí kiváló megadása után a szezon januárjában már könnyű válság.Az alapok végén már teljesen utaztak.

Mit mutatnak a play-off-ban? "Nem tudom, mit várjak el magamtól, de…minél messzebb akarunk menni" - mondja Martin Adamský. "Nem tudom, hogyan érzik a srácok, de a csapatunk hangulata valóban nagyszerű." bet365 fogadások az interneten

bet365 bónusz

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar